Sport

2008.10.15. 15:29

Győrött a Tisza-parti lányok

Egymás után három győztes, hazai meccsel rajtoltak a szolnoki kosaras hölgyek. Ám a neheze még ezután következik, hiszen csütörtökön 18 órakor a Győrött, majd vasárnap a Tiszaligetben a BSE ellen játszanak Mészáros Zoltán tanítványai.

VCS

Ez utóbbi két együttes már jóval nagyobb játékerőt képvisel, mint az eddigi vetélytársak a BEAC, a Szombathely és a Szekszárd. Maradva a mai soros ellenfélnél a Győrnél. Az egykori szolnoki sikeredző Tapodi Péter csapatát a legjobb négy közé várják a szakemberek. Állományukból Vida Anna és Keller Annamária Szolnokon is megfordult. Igaz az első három fordulóban kétszer vesztettek, a Sopronnal és a Péccsel szemben. Legutóbb viszont javítottak, hiszen nyertek a Zala Volán otthonában.  A mieinknél mindenki a fedélzeten, sőt számolhatnak az orosz center Elena Parsina játékával is. Vele minden bizonnyal még stabilabbak lesznek a szolnokiak a palánkok alatt.              

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!