Sport

2008.12.01. 10:43

Győztes meccsen ugrottak össze az alattyáni futballisták

Soha nem látott jelenetek szemtanúi lehettek azok a nézők, akik a helyszínen tekintették meg az Alattyán-Jászágó megyei III. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzést.

SZOLJON

A találkozó 65. percében, a hazai csapat 5-0-ás vezetésénél félbeszakadt az összecsapás.

- Már a szünetben 4-0-ra vezettünk és semmi jele nem volt, hogy bármi is veszélyeztetheti győzelmünket - tudta meg lapunk az alattyáni szakosztály technikai vezetőjétől, Vizi Lászlótól. - A második félidő közepén aztán tizenegyeshez jutottunk, az edző által kijelölt játékos viszont nem vállalta a büntető elvégzését. Így Suki László állt a labda mögé, s annak rendje és módja szerint a hálóba lőtt. A vendégek lehorgasztott fejjel elindultak a középkezdéshez, s ekkor elszabadult a pokol. Saját kapusunk, Kónya János nekiment a gólszerző Sukinak, előbb szóváltás alakult ki köztük, majd lökdösődni kezdtek. Erre több néző is berohant a pályára, ki-ki a saját kedvence védelmére kellve. Néhány percbe beletelt, mire rendezőink és a józanabb játékosok nagy nehezen lefogták a magukból kivetkőzött feleket. A játékvezetők és az ágói csapat tagjai (végig korrekten viselkedtek) csak értetlenül szemlélték a történteket. A rövid intermezzo után Szilágyi Sándor bíró tovább vezette volna a meccset, ám a vendégek már nem voltak hajlandóak folytatni a találkozót.

Természetesen megkerestük a lökdösődés kirobbantóját, Kónya Jánost is.
- Nagyon sajnálom a történteket, mindekitől szeretnék elnézést kérni viselkedésemért - felelte érdeklődésünkre az alattyáni kapus. - Remélem kapok még egy lehetőséget a klubtól, hogy bizonyítsam, segítségére lehetek a csapatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!