Sport

2008.12.20. 20:09

Tisztességesen helytálltak a Tisza-partiak

Vízilabda: A fordulás után vezettek, mégis kikaptak a vendégek

Varga Cs.

PVSK Füszért—Szolnoki Főiskola-Közgép 7-5 (2-1, 2-3, 2-1, 1-0)
Pécs, 200 néző. V.: Székely B., Kun Gy.

PÉCS: GÁRDONYI — Bóbis 1, Jakab, Kollár, KOVÁCS GÁBOR 2, Heinrich, CZIGÁNY 2. Csere: Lukács G., Bereczki, Hangody L., De Blasio, ÁGNER 2, Surányi. Edző: Ambrus Tamás

SZOLNOK: NÉBALD — Ridzyk 1, Kovács Gergő, SÜVEGES, Hangay Z., Pásztor 1, Németh D. 1. Csere: Hangay R. 1, Cunliffe, Munkácsi, Józsa, Soós 1. Edző: ifj. Cseh Sándor
Emberelőnyből: 8/4, ill. 9/3

Kiállítva végleg cserével: Surányi (16. p.)

Csaknem öt percet kellett várni az első gólra, amit hazai részről Kovács Gábor ért el. Szerencsére Ridzyk Zoltán gyorsan kiegyenlítette az övéi hátrányát. Ám negyed vége előtt nem sokkal Bóbis ismét a pécsieknek szerzett vezetést. A folytatásban is egymás nyomában loholtak a felek, hiszen a szünetben 4-4-es állást mutatott az eredményjelző tábla. Sőt a 19. percben Pásztor Mátyás akciógóljával már a mieinknél volt az előny. Nem sokáig tartott azonban az örömük, mert Czigány duplájával fordítottak a hazaiak.  A szolnokiak mindent megtettek az egyenlítésért, ami nem sikerült az utolsó előtti percben pedig Kovács Gábor újabb találata mindent eldöntött.        
Ambrus Tamás: — Egy nagyon összeszedett és jó Szolnokot vertünk meg. Gratulálok csapatomnak a karácsonyi helyezéséhez, ebből kell még előrébb lépnünk.
Ifj. Cseh Sándor: — A játékosaim mindent megtettek, úgy érzem nagy dolog, hogy ilyen szoros meccset tudtunk játszani a jó pozícióban lévő Pécs otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!