Sport

2009.02.23. 18:24

Három hónap után ismét hazai pályán a szolnoki kosaraslányok

Bajnoki mérkőzésen utoljára tavaly november 14-én szerepelt hazai pályán a szolnoki női kosárcsapat. Azóta hat idegenbeli összecsapást tudott le az együttes, ötvenszázalékos mérleggel. A legutóbbi fordulóban a BSE városmajori otthonában, nagy küzdelemben hétpontos vereséget szenvedtek Mészáros Zoltán tanítványai.

V. Cs.

Kedden este hat órakor végre hazai környezetben játszanak Hegedűs Ritáék, vendégük a Foton Győr lesz. Tapodi Péter csapata az ötödik helyen tanyázik a tabellán és esélye van előrébb rukkolni, ám ehhez kellenek a vetélytársak — a BSE és a Szeged — botlásai is. A felek őszi összecsapását a Rába-partiak nyerték, most visszavághatnak a mieink a 29 pontos vereségért. Ami nem lesz könnyű, mert nélkülözniük kell első számú centerüket, Kalmár Nagy Ritát. Mint azt Mészáros Zoltán vezetőedző elmondta, Rita jobb térdének oldalszalagja sérült meg, egyelőre az a biztos, hogy nélkülözniük kell a centert. A szakember szerint egy jó meccset fognak játszani a győriekkel, és mindent megpróbálnak egy tisztességes eredmény érdekében.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!