Sport

2009.02.19. 19:26

Újabb, rutinos labdarúgók Szolnokon és Jászberényben

Tél tábornok továbbra is tartja állásait, a havazás és kemény fagy sűrűn váltogatják egymást. Az NB I. tavaszi nyitánya is foghíjas lesz a telet kísérő mostoha pályaviszonyok miatt.

Varga Csaba

A ZTE—Debrecen és a Győr—Haladás derbit szerdán 17 órától pótolják az érdekeltek. A másodosztályban a tervek szerint március 7-én lesz a tavaszi rajt. Készül is mindkét megyei együttes, a Szolnoki MÁV és a Jászberény is. A pályaviszonyokról azonban jobb nem beszélni, mert felmegy az illetékeseknél a pumpa.

Jászberényben ugyan van egy normál méretű műfüves játéktér, ám annak az üzemeltetője, még nem tisztította meg a hótól a pályát, így Vígh Tibor vezetőedző tegnap délelőtt nem tudta megmondani, hogy hol tartja majd csapatának a következő foglalkozást. Azt azonban el újságolta, hogy megegyeztek a csatárposzton bevethető Kerekes Zsolttal, aki az őszi szezont a Kaposvár ligacsapatában töltötte. Valamint Kolláth Ferenc kapust a szolnoki klubtól kölcsönözték ki egy fél idény erejéig.

Mivel a megyeszékhelyen abszolút nincs használható játéktér, ezért rendre idegenben, szombaton Soroksáron lépnek pályára  a a szolnokiak.  Méghozzá új fiúkkal soraikban. Mint azt Tóth Dénes klubigazgató elmondta, az egykori válogatott kerettag védőt, Molnár Zoltánt Paksról, a középpályás Rebecsák Szilárdot Jászberényből, míg a kapus Kövesfalvi Istvánt Diósgyőrből szerződtették. Az utóbbi, rutinos hálóőr egyben a kapusedzői feladatokat is ellátja majd a klubnál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!