Sport

2009.03.17. 14:10

Hetedik helyre futhat be a Szolnoki NKK

Az alapszakasz utolsó két fordulóját rendezik a héten a női kosárlabda-bajnokságban. A Szolnoki NKK csapata elsőként szerdán este hat órakor a Vasas-Csata együttesét fogadja, amelytől novemberi találkozójuk alkalmával fájó vereséget (65-78) szenvedett.

GG

Most adott a visszavágás lehetősége Mészáros Zoltán lányai előtt, akik éppen aktuális ellenfelükkel állnak harcban az alapszakasz hetedik helyéért. Kedvező jel, hogy vasárnap Cegléden végig koncentráltan és jó ritmusban játszott a csapat, aminek fölényes győzelem lett a jutalma.

Az már kevésbé, hogy Darida Csilla a combját, Hegedűs Rita pedig a vállát fájlalja, ám valószínűleg mindketten pályára lépnek a fővárosiak ellen. Sonyák Zita felépült betegségéből, így az esti mérkőzésen újra a csapat tagja lesz az irányító.

A napokban az is eldőlt, hogy szombaton kettős meccs lesz a Tiszaligeti Sportcsarnokban: 16 órakor Szolnoki NKK—Zala Volán, utána 18.30-kor Olaj KK—Nyíregyháza összecsapásra kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!