Sport

2009.07.16. 10:07

Tarolt a Tombor-csapat a Világjátékokon

Az elmúlt napokban harmincadik alkalommal rendezték meg a "Medigames" elnevezésű sporteseményt, melyet az orvosok és egészségügyi dolgozók világjátékaként tartanak számon.

SZOLJON

Idén a spanyolroszági Alicante adott otthont a rendezvénynek. Népszerűségét bizonytja, 40 ország, több mint 1500 versenyzője, 25 sportágban mérte össze tudását. Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően megyénket a zagyvarékasi tollaslabdázók képviselték - atlétikában, asztaliteniszben, teniszben, fallabdában, sakkban és duatlonban voltunk még érdekeltek -, méghozzá nem is akármilyen eredménnyel.
A dr. Tombor Attila, Tombor Andrea, Kispál Klaudia összeállítású trió tagjai többször is dobogóra léphettek. A férfiak közt a zagyvarékasi gyógyszerész legyőzhetetlennek bizonyult, míg a női mezőnyben Tombor Andrea az elődöntőben szenvedett vereséget, s lett harmadik. A párosok küzdelmei elsöprő rékasi fölényt hoztak. A Tombor A., Kispál női kettős, a dr. Tombor, Kispál vegyespáros, valamint a dr. Tombor, dr Pervez (Pakisztán) férfi duó egyaránt aranyérmet szerzett. Sőt vegyespárosban jutott még egy harmadik hely is számukra, Tombor Andrea a lengyel dr. Andzrei-jel az oldalán felléphetett a dobogó legalsó fokára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!