Sport

2009.08.23. 19:15

Otthon kapott ki a Spartacus

Az első fordulóban idegenben nyert, a másodikban otthon kapott ki a Szolnoki Spartacus NB III-as labdarúgó csapata.

SZOLJON

Szolnoki Spartacus—Battonya 1-2 (1-1)
Vegyiművek pálya, 200 néző, vezette: Dr. Hegyi Péter.
Szolnok: Kiri — Bálint (Papp), Rónyai (Mile), BODA, LÉCZ, Lázár (Benedek), Szecsei, Szabó, HORVÁTH, Sákány, Ruskó. Edző: Gömöri Béla.
Battonya: Schwarcz — Fekete, ROCZKÓ, SÜLI, TRIBOJSZKI, Gradinariu, Laurinyecz, Werle, Nagy (Varga), Czira (Danyi), Ács (Karászi). Edző: Mákos Árpád.
Gólszerzők: Sárkány (23.), ill. Ács (45., tizenegyesből), Gradinariu (90.).
Közepes színvonal, óriási küzdelem, kihagyott hazai helyzetek jellemezték a mérkőzést. A két azonos képességű csapat csatájából, ha szerencsével is, de a vendégek kerültek ki győztesen.
Gömöri Béla: — A helyzetek alapján az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, de két súlyos egyéni hiba miatt mégis vendégek hagyták el győztesen a pályát.
Mákos Árpád: — A mély talajú, nagyon rossz minőségű pályán elfogadhatóan futbaloztunk. Úgy érzem, hogy a játékunk és a labdabirtoklásunk alapján megérdemeltük a három pontot. Még akkor is, ha a győztes gól a kilencvenedik percben született.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!