Sport

2009.08.14. 12:21

Rajt az NB III-ban és a megyei bajnokságban

A labdarúgó NB III. Mátra-csoportjában vasárnap (16.30) a Ferencváros II-t fogadja hazai környezetben a másodosztálytól nyáron elbúcsúzó Jászberényi SE legénysége.

SZOLJON

Pesti József átalakult csapata ennél könnyebb bemutatkozást is el tudott volna képzelni, hiszen köztudott, az ország legnépszerűbb klubja közel 40 fős kerettel rendelkezik, s abból állítja ki NB I-es, NB III-as, illetve a ligabajnokságban szereplő tizenegyét. Az Alföld-csoport tavaszi ezüstérmese, az elmúlt hetekben meggyengült Szolnoki Spartacus szombaton (17 óra) Gyulára látogat a pontszerzés reményében.
A megyei I. osztály küzdelemsorozata azonnal rangadóval kezdődik szombaton (17): a bajnokság elsőszámú aranyvárományosa, a Jánoshida (Pelles, Lajkovics, Németh Gy., Szerencsi, Ulviczki) a 2008-as bajnok, tavaszi bronzérmes Besenyszögöt fogadja. Vasárnapra is marad izgalmasnak ígérkező derbi, a bajnoki címről legutóbb éppenhogy lemaradó Jászárokszállás a nem is olyan régen még NB II-es gólkirály, Kovacsics Károly vezérelte Jászladányt fogadja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!