Sport

2009.08.25. 18:48

Szolnokon is átrobogott a Loki vonat

A Debrecen a főtáblára kerülésért lép pályára ma este (Tv2) 20:45 órától a Puskás Ferenc Stadionban, ahol igen jó eséllyel várja a Bajnokok Ligája-selejtező negyedik, utolsó fordulóját, mivel a Levszki Szófia vendégeként 2-1-re győzött.

vécsé

Magyar csapat eddig egyetlen egyszer, 1995-ben a Ferencváros révén volt érdekelt a legrangosabb európai kupasorozat  csoportkörében. A zöld-fehérek akkor a későbbi döntős Ajax  Amsterdammal, a Real Madriddal és a Grasshoppersszel kerültek azonos  kvartettbe, egy győzelemmel, két döntetlennel és három vereség  végeztek a harmadik helyen.

Amennyiben a Debrecen továbbjut, akkor legalább 7,1 millió  euróval (1,9 milliárd forint) gazdagodik. Az óriási tétnek meglelően mind a 32 ezer belépő elővételben elkelt az összecsapásra. A drukkerek egy része különvonattal indult el a meccsre, ami ma délután Szolnokon is megállt. Fürtökben lógtak a mámoros Debrecen-szurkolók a szerelvényen, amire Szolnokon is többen felszálltak.

vécsé -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!