Sport

2009.08.22. 19:27

Vezetett, mégis vereséget szenvedett a Jászberény

A labdarúgó NB III. második fordulójában a nyitányon bravúros győzelmet arató berényi legénység ugyan vezetett Putnokon, végül mégis vereséget szenvedett.

SZOLJON

Putnok—Jászberény 2-1 (0-1)
Putnok, 150 néző, vezette: Jávorszki.
Putnok: Roza — Sebők, NAGY, Juhász, Szakács, Madarász, MÉSZÁROS, GÁL F., Balogh (Kánya), SÁPI (Rakittyán), Monyók (Szankó). Edző: Koszta Péter.
Jászberény: PAPP — Vaszicsku (Gál O.), Krajcsek, Farkas, Gulyás, Móczó N., Bárkányi, Vidra, Pap, Hamar, Szilágyi (Tóth). Edző: Pesti József.
7. perc: Gál F. 22 méteres szabadrúgását szögletre tolta Papp Tamás.
13. perc: Monyók remekül lépett ki, de a berényi védők utolérték és mentettek.
15. perc: Móczó szabadrúgását Hamar pörgette kapura, ám az Roza zsákmánya lett.
20. perc: Sápi betört az 5 és feles sarkáig, de lövését Papp kiütötte.
18. perc: Eegy kipattanó labdát hamar 16 méterről emelte az üres kapuba, 0-1.
41. perc: Hamar nagy szóló után, óriási helyzetben Rozába lőtt.
48. perc: Mészárost csak nézték a jászberényiek amint egy cselsorozat után nem jól találta el a labdát, ám az a jobb felső sarokban kötött ki, 1-1.
54. perc: Hamar nagy erejű lövését tolta szögletre Roza.
73. perc: Hazai kapura lövés után Farkas hátán megpattant a labda. Papp Tomi visszanyúlt, és kapufára tolta, de közben megsérült, nem tudott felállni, Sápi pedig könnyedén fejelt az üres kapuba, 2-1.
92. perc: Sebők megkapta második sárgáját, így kiállították.
A hazaiak rögtön nagy helyzetekkel kezdtek, de Papp mindig hárítani tudott. Szünet után gyorsan egyenlítettek a házigazdák és a végén megérdemelten nyertek.
Koszta Péter: — Helyzeteink alapján úgy érzem, megérdemeltük a győzelmet. Sok helyzetet kidolgoztunk, de sajnos ki is hagytuk őket.
Pesti József: — Ehhez a keskeny, szűk pályához nem tudtunk alkalmazkodni. Egyéni hibák sokasága után megérdemelten nyertek a hazaiak.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!