Sport

2010.11.27. 16:05

Hazai vereséggel búcsúzott a Jászberény

A labdarúgó NB III őszi utolsó fordulójában hazai pályán szenvedett vereséget a jászberényi együttes.

SZOLJON

Jászberény—Tisza Volán Szeged 0-3 (0-0)
Jászberény, 120 néző, vezette: Benyovszki Zoltán.
Jászberény: Papp T. — Lukácsi, Majzik, Székesi, Gulyás, Móczó, Szerencsi, László (Csőke, 70.), Szilágyi (Hájos, 67.), Vaszicsku (Gacs, 67.), Németh Gy. Edző: Tasi Zoltán.
Szeged: DONGÓ — Pénzváltó, Vida, MÓROCZ, SZABÓ, Boldizsár (Frank, 85.), Dargó, BÚZÁSI, Vágó (Mucsi, 84.), VÉGH (Grünwald, 89.), Beretka. Edző: Buchholcz Gábor.
16. perc: Móczó 16 méteres elkerülte a kaput.
22. perc: Végh 17 méterről a kapu fölé bombázott.
40. perc: Beretka lefutotta a hazai védőket, de gyenge lövését Papp hárította.
63. perc: Megszerezte a vezetést a Szeged: az alapvolanról visszagurított labdát Szabó 15 méterről a bal sarokba helyezte, 0-1.
69. perc: Gyorsan elvégzett szegedi szabadrúgás végén Búzási 14 méterről a hálóba fejelt. Papp Tamás előtt, az ötösön, lesgyanús helyzetben két vendégtámadó is állt, megzavarva ezzel a kapust, ám a játékvezető megadta a gólt, 0-2.
79. perc: Németh Gyula kisodródva, az oldalhálóba lőtt.
81. perc: Gulyás a tizenhatoson belül fellökte Búzásit, a megítélt büntetőt Végh a jobb alsóba vágta, 0-3.
A csúszós füvön nem alakult ki jó játék, sok volt a rossz passz. A vendégek jobban megbecsülték a labdát, pontosabbak voltak, s ez különösen a második félidőben domborodott ki igazán. Győzlmük megérdemelt.
Tasi Zoltán: — A pályához jobban alkalmazkodó csapat nyert. Akartban és tudásban is fölénk nőttek a szegediek. Sajnálom, hogy így szakadt meg jó sorozatunk.
Buchholcz Gábor: — Gratulálok a csapatnak, hogy az utolsó mérkőzéseken megmutatta igazi arcát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!