Sport

2010.11.04. 18:08

Pénteken a Fradit fogadják pólósaink

E hétvégén kettős fordulóval folytatódnak a vízilabda-bajnokság küzdelmei.

V. Cs.

 A Szolnoki Főiskola-Közgép VSC legénysége előbb pénteken 18 órakor a Ferencváros csapatát fogadja a Tiszaligetben, majd másnap 18 órakor a Honvéd vendégeként a Kőér utcai uszodában szerepel.

Egy biztos, nem lesz könnyű dolga szolnoki csapatnak, hiszen mindkét ellenfele a dobogón szeretne végezni a szezonzáráskor. Ennek szellemében jól kezdték az évadot. A Fradi a Szentest és a Pécset, míg a Honvéd az OSC-t és Szentest verte magabiztosan. Az elmúlt szerdán a szolnokiak könnyedén, 12-6-ra legyűrték a BVSC-t. A Debrecennel szembeni idegenbeli találkozójukat azonban elhalasztották, amit jövő vasárnap fognak pótolni.

 — Nagyon készülünk a folytatásra is — kezdte Cseh Sándor, a szolnokiak edzője. — A napi edzések mellett a héten Egerben voltunk felkészülési meccsen, ahol biztatóan mozogtak a fiúk. A hét végén már kevés lesz a biztató játék, jól kell pólózni, és minél többet ki kell majd hoznunk a mérkőzésekből. Tavaly bravúros játékkal 10-9-re legyőztük a Fradit, melynek soraiból mindössze három ember maradt meg hírmondónak. Többek között olimpiai bajnokok, mint Varga Tamás, Varga I. Zsolt, világ- és Európa-bajnokok, Raniszlav Mitrovics, Szasa Misics és Aljosa Kunac kerültek soraikba. Minden poszton borzasztóan erősek, nehéz lesz ellenük játszani. Szerencsére mindenki a fedélzeten, és igyekszünk majd felvenni a versenyt a jó erőkből álló ellenfeleinkkel. Hívjuk, várjuk szurkolóinkat, akárcsak tavaly, az Olaj-bérletek továbbra is érvényesek mérkőzéseinkre — jelezte a szakember. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!