Sport

2011.03.26. 09:32

Tisza-parti pólócsata lesz ma a szegedi uszodában

Az alapszakasz hajrájánál tart a vízilabda-bajnokság, amelynek 24. fordulójában ma 18.30-kor Szegeden csobban medencébe a Szolnoki Főiskola-Közgép VSC alakulata.

Szoljon.hu

 A tabella harmadik helyén álló házigazdákkal szemben van mit törlesztenie Cseh Sándor legénységének, hiszen a Magyar Kupa negyeddöntőjében egygólos különbséggel búcsúztatták a szolnokiakat, majd a decemberi bajnoki találkozón ugyancsak minimális arányú sikerükkel mindhárom pontot elvitték a tiszaligeti uszodából.

A 7-6-os vereség különösen azért volt bosszantó, mert a mieinknek az utolsó percekben bőven volt lehetőségük kedvezőbb eredményt elérni, ám a legfontosabb pillanatokban több emberelőnyös helyzetet is elpuskáztak.
A hazaiaknál Kásás Zoltán edző nem számíthat az eltiltását töltő Windisch Ferencre, míg szolnoki oldalon a bordasérüléséből felépült Kovács Olivér már ott lesz a csapatban. A főiskolások a héten frissítő edzésekkel, majd csütörtökön egri kétkapuzással készültek a szegedi ütközetre, ahol ugyan nem elvárás a győzelem, de jó volna pontot vagy pontokat szerezni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!