Sport

2013.08.10. 16:43

Készül a rajtra a címvédő füredi focicsapat

Gőzerővel készül a jövő szombaton kezdődő megye bajnoki rajra a címvédő Tiszafüredi VSE labdarúgócsapata.

V. CS.

Soccer ball at feet

Fotó: Getty Images/Goodshoot RF

Mint azt Ábrahám Tamás szakosztályvezető elmondta soraikból két játékos: Angyal Csaba és Mohácsi Gábor Fegyvernekre igazolt. Új futballista lesz kék-sárgában a rutinos, az első osztályt is megjárt Lajkovics János, aki az utóbbi években Jánoshidán vitézkedett. Farkas László pedig Egyekről igazolt Füredre. A vezetőedző továbbra is Gál Zoltán lesz, az egykori kiváló kapus négy ígéretes fiatalt hozott fel az ifiból a felnőttbe. A szakosztályvezető azt is elmondta 18 játékos alkotja a keretet, nekik kell majd kiharcolniuk az első öt hely valamelyikét. 

Füreden mindig nagy gondot fordítottak az utánpótlásra, mindezt bizonyítva az U11-es korosztály számára Hotel Hableány kupa néven nemzetközi tornát rendeznek augusztus 19-én. Az erdélyi csapatok mellett debreceni, nyíregyházi, mezőkövesdi, míg megyénkből jászberényi, karcagi, törökszentmiklósi és természetesen füredi focistapalánták lépnek pályára. A hagyományteremtőnek számító rendezvényre, mint díszvendéget várják Buzánszky Jenő bácsit, az Aranycsapat egykori kiválóságát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!