Sport

2013.11.12. 13:59

A görögök ellen rajtol pólóscsapatunk

A nyáron Barcelonában világbajnoki címet szerzett magyar vízilabda-válogatott tagjai közül tízen kaptak meghívást a görögök elleni, ma este hét órakor kezdődő világliga-selejtezőre (Tv: DigiSport1), amelyet Miskolcon rendeznek meg.

V.CS.

Benedek Tibor szövetségi kapitány keretében, amelyben ezúttal a kétszeres olimpiai bajnok Madaras Norbert, továbbá Decker Ádám és Bátori Bence nem kapott helyet a vb-aranyérmes társaságból – írta az mti.hu. Ellenben a Szolnoki Dózsa-Közgép állományából Decker Attila, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid és Vámos Márton továbbra is tagja keretnek. A szövetségi kapitány leszögezte: a változtatásból semmilyen következtetést nem kell levonni.

– Az már tavaly is látszott, hogy a világliga-selejtezők kiváló alkalmat kínálnak arra, hogy új játékosokat próbáljak ki. Sőt nem is jó szó, hogy új játékos, hiszen a Jansik testvérek, Salamon Feri és Tóth Marci is végig készült velünk a nyáron, azaz egyáltalán nem új nekik az, amit gyakorolni, játszani fogunk – mondta a szakember. Hozzátette, hogy a vl-meccs előtt három közös edzés volt, s már annak örülne, ha megközelítőleg úgy tudna együttese játszani a görögök ellen, mint tette azt legutóbb a vb-n, a negyeddöntőben, amikor nyert 9-3-ra.

V.CS. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!