Sport

2013.11.16. 18:17

Hazai pályán továbbra sem megy ősszel a MÁV FC-nek

A labdarúgó NB II. tizennegyedik fordulójában hazai környezetben lépett pályára a szolnoki legénység.

Gelei J.


A kék-fehérek a nyáron csak szerencsével a másodosztályban maradó soproni együttest fogadták. Az összecsapás egyben az őszi hazai idényzárónak is számított, lévén a Tisza-partiak idén már csak Balmazújvárosba, majd két hét múlva Gyimrótra utaznak.

Szolnoki MÁV FC-Sopron 1-2 (0-1)

Tiszaligeti-stadion, 500 néző, vezette: Fábián Mihály (Medovarszki, Márkus) MÁV: Pokorni - Vári, Mile, Antal, Fritz - Sipeki, Grúz (Balaskó, 27.) - Bohner (B. Tóth, 66.), Magos, Nagy I. - Máté (Lengyel, a szünetben). Edző: Kis Károly.

Sopron: Halasi - Fazakas G., Baranyai, Sifter, Pados - varga g., Horváth A.,  Deme, Erdélyi (Németh, 66.) - Szabó L. (Czár, 83.), Gaál (Pető, 91.). Edző: Supka Attila.

11. perc: Jobb oldali szabadrúgás után Sifter balról visszafejelte a labdát, érkezett Erdélyi és öt méterről a hálóba bombázott, 0-1. 30. perc: Nagy István bal oldali szabadrúgását Bohner nagy helyzetben a bal kapufa mellé fejelte. 36. perc: Gaál a bal oldalról cselezett befelé, majd középről, 25 méterről, jobbal alig lőtt a jobb kapufa mellé. 44. perc: Szabó László jobb oldali szabadrúgása a fejek között érintés nélkül suhant el a jobb kapufa mellett. 74. perc: Megfogyatkozott a szolnoki együttes: Mile megkapta második sárga lapját, így mehetett zuhanyozni. 85. perc: Deme az alapvonalról visszapolt labdáját Varga Gábor öt méterről vágta a hálóba, 0-2

88. perc: Antal szögletét Balaskó fejelte a hálóba, 1-2. 91. perc: Elmaradt az egyenlítés: Nagy István 14 méterről, estében a felső lécet találta el.

Kis Károly: - Gyenge támadójátékunk eredményezte a vereséget. A hajrában még voltak ugyan lehetőségeink, de már nem maradt időnk az egyenlítésre. Supka Attila: - Megérdemelten nyertünk, hiszen a mi akaratunk érvényesül, 0-1 után is azt játszottuk, amit idegenben kell. Akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.  

pályára a szolnoki legénység. Gelei J. Fotó: Csabai István -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!