Sport

2016.08.20. 08:30

Kupahétvége Törökszentmiklóson

A törökszentmiklósi városi sportcsarnok hatodik alkalommal ad otthont a CLAAS Kupa férfi felnőtt felkészülési tornának.

P. Gy.

A házigazda Törökszentmiklósi KE az NB I/B Nyugati csoportjában szereplő Győri ETO KC-t és a Csurgói KK U23-as csapatát, valamint az NB I/B Keleti csoportjának újoncát, a Tiszavasvárit látja vendégül a hétvégén.
– Augusztus 1-jén kezdtük meg az alapozást nyolc új játékossal a fedélzeten – tudtuk meg Kis Gergelytől, az ARAGO-TKE klubelnökétől. – Eddig minden remekül alakult, hiszen mindkét edzőmeccsünket megnyertük, előbb az Orosházát győztük le 33-26-ra, majd a bajnoki címre is esélyes Békést 29-28-ra. Remélhetőleg a CLAAS Kupán sem okozunk csalódást szurkolóinknak.

A CLAAS Kupa programja. Szombat, 10.00: Törökszentmiklósi KE–Tiszavasvári. 12.00: Győri ETO–Csurgói KK U23. 16:00: Törökszentmiklósi KE–Csurgói KK U23. 18:00: Győri ETO–Tiszavasvári. Vasárnap, 10:00: Csurgói KK U23–Tiszavasvári. 12:00: TKE KE–Győri ETO KC.
A bajnokság küzdelmei a szeptember 10-i hétvégén kezdődnek meg, viszont a rajt előtt – az előbbieken kívül – további felkészülési mérkőzések várnak Kiss Dániel tanítványaira. Jövő pénteken  például a SEHA-ligában szereplő Spartak Vojput látogat Törökszentmiklósra, szeptember első hétvégéjén pedig a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia új komplexumának átadóján, szintén NB I/B-s együttesekkel méri össze tudását az ARAGO-TKE.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!