Sport

2016.12.07. 17:40

Sportcélú fejlesztések Jászberényben

Minden esély megvan rá, hogy egy jó tavaszi szezonnal a Jászberényi FC felnőtt csapata feljusson az NB II-be – fogalmazta meg véleményét, s egyben kívánságát is a JFC elnöke, dr. Gottdiener Lajos, amikor kedden átadták a Városi Stadion új sportöltözőjét.

B. Cs.

Az ünnepi eseményre – a jelenlévők egybehangzó véleménye szerint – több évtizede várnak már a futballszerető helybeliek. Egyrészt 15 millió forintot fordítottak a stadion sportöltözőjének bővítésére, felújítására, másrészt 18 millió forintos beruházás segítségével új közösségi létesítménnyel, valamint kettőszáz férőhelyes lelátóval gyarapodtak a sportteleptől nem messze található városi műfüves pályák.

A futballklub működése, a sportolás lehetősségeinek fejlesztése nagyban függ a város önkormányzatának támogatásától. Dr. Szabó Tamás polgármester az átadáskor kiemelte, hogy a labdarúgás, a sport támogatása, az új létesítmények létrehozása, a régiek felújítása a város számára csak egy eszköz annak érdekében, hogy igazi célt, a gyermek és felnőtt közösségek létrejöttét támogassák. Hozzátette, ha a fejlesztésekkel elősegítik a csapat jó teljesítményét, az mindenképpen pozitív előrelépés az egész városnak.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Hamarosan birtokba veheti a csapat az új öltözőt FOTÓ: Banka Csaba
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!