Sport

2017.04.03. 13:50

Közleményben kér elnézést a sorozatos vereségek miatt a JKSE

Pocsék hónapot tudhat maga mögött a jászberényi férfi kosárlabdacsapat. A JKSE február 25-én hazai pályán 97-77-re legyőzte a Vasast, az azóta lejátszott nyolc mérkőzését azonban kivétel nélkül elvesztette.

Gutai István

Vereség idegenben a Szolnoki Olajtól (77-69), a Körmendtől (98-66), a Pécstől (80-76) és a Zalaegerszegtől (119-79). Hazai pályán négyszer szenvedett vereséget: a Szegedtől 79-74, a Kecskeméttől 88-73, a Falcotól pedig 83-66 arányban. Szombaton pedig az alsóházi középszakasz első mérkőzésén a Vasas győzött könnyedén a Bercsényi Csarnokban.

A hazai mérkőzések csökkenő nézőszáma azt bizonyítja, hogy a szurkolók is besokalltak, ráadásul egyre többen és egyre hangosabban adnak hangot nemtetszésüknek a lelátón. A klubvezetés saját hivatalos honlapján közleményben kért elnézést.

„A Jászberényi Kosárlabda Sportegyesület elnöksége a klub nevében elnézést kér szurkolóitól a csapat előző havi és különösen az elmúlt mérkőzésen nyújtott teljesítményéért. A nézőtéri kritika jelentős része jogos a csapattal kapcsolatban.

Vezetés feladata, hogy a megbízott szakember és az általa kiválasztott játékosok számára, minden feltételt biztosítson, mely a felkészüléshez, mérkőzések lejátszásához szükséges. Úgy gondoljuk, hogy egy ekkora klubhoz, városhoz, támogatókhoz mérten jó feltételeket tudtunk előteremteni a szakmai munkához. A klub minden vállalt kötelezettségét teljesítette a játékosok és szakmai stáb felé, az elért eredményekkel azonban – a szurkolókhoz hasonlóan – elégedetlen.

A vezetés – továbbra is – minden eszközt felhasznál, hogy változtasson a csapat hozzáállásán, küzdeni akarásán és reméljük, hogy következő fordulókban ez meg is fog látszódni a mutatott játékon és az eredményességen.
Kérjük szurkolóinkat, hogy biztassák a csapatot, segítsenek nekünk átbillenni ezen a rossz perióduson, mert nélkülük sokkal nehezebb lesz a következő hetekben előttünk álló feladatok megoldása.

Hajrá JKSE!!!”

A JP-Auto JKSE továbbra is a tizenkettedik helyen áll, előnye két győzelem a már kiesés elleni rájátszást érő helyen álló Vasassal szemben. A Berény szombaton a ligautolsó MAFC-cal játszik hazai pályán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!