Sport

2017.06.11. 16:30

Csillag László a régi-új vezetőedző Tiszafüreden

Harmadszori nekifutásra már sikerült, feljutott a harmadosztályba a Tiszafüredi VSE csapata. A Tisza-taviak három elbukott osztályozót követően, most erőnyerőként indulhatnak augusztustól az NB III.-ban.

vécsé

[caption id="" align="alignleft" width="250"] Csillag László visszatért Füredre
[/caption]

Tegyük hozzá, nem érdemtelenül játszathatnak majd a magasabb osztályban, hiszen az elmúlt öt évben négyszer is a Szolnok megyei bajnokság legjobb csapatának bizonyultak.

Természetesen a klub vezetői máris hozzáláttak a jövő tervezéséhez.
– Az eddigi vezetőedzőnk, Dorcsák Zoltán a jövőben pálya­edzőként fog dolgozni, ugyanis Csillag László lesz csapatunknál az új vezetőedző – nyilatkozta honlapunknak ­Ábrahám Tamás, a füredi­ klub szakosztályvezetője.

– Jól ismerjük Lacit, hiszen játékosként és edzőként is szolgált bennünket. A-licenses végzettséggel rendelkezik, folyamatosan képezi magát, felkészült, jó szakembernek tartjuk, ezért is esett rá a választásunk.
A 49 éves edző Kisújszálláson él családjával, onnan fog átjárni Tiszafüredre.
– Megtisztelő, hogy a tiszafüredi  vezetők rám gondoltak, játékosként és edzőként is felejthetetlen éveket töltöttem náluk – mondta a szakember.

– Egyelőre egy évadra szóló szerződést kötöttünk. Tervezzük a jövőt, tárgyalunk a bajnokcsapat játékosaival a folytatásról, és vannak már kiszemeltjeink is. Július 3-án kezdjük a felkészülést, sok-sok edzőmeccs vár ránk, többek között a Szolnokkal és a Pénzügyőrrel is összemérjük az erőnket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!