KÉZILABDA

2017.10.04. 11:23

Hosszú ideje tartó sorozatot tört meg a TKE

A Székács KE elmaradt az első két fordulóban mutatott produkciójától, így nagyon fontos két pontot „ajándékozott” oda a tavalyhoz képest alaposan megerősödött Balassagyarmatnak.

Eközben a TKE sorozatban másodszor ért el döntetlent, ezúttal a Nyíregyháza vendégeként, ami azért is nagy szó, mert az elmúlt években még pontot sem nagyon sikerült szerezniük a miklósiaknak a Nyírségben.

Székács KE – Balassagyarmat 24–25 (13–13)

Székács sportcsarnok, 200 néző. V.: Asztalos, Bárkányi.

SZÉKÁCS: NAGY D. – ­Mészáros G. 1, Holló 8, ­Kovács A. 3, Takács­ P. 7, Nagy A., Csanádi­ V. 1. Csere: Duró, ­Rizinger (kapusok), Erdélyi, Bor 1, ­Szöllősi, Tóth M. 3, ­Kuli G., Soós B.

Edző: Szloska Krisztián

KIÁLLÍTÁSOK: 0, ill. 6 perc.

SZLOSKA KRISZTIÁN: – Az egész mérkőzésen enerváltan játszó csapatom nem érdemelt győzelmet. Ellentétben a Balassagyarmattal, amely mindent elkövetett a két pont megszerzése érdekében.


Nyíregyháza – TKE 21–21 (14–10)

Nyíregyháza, 300 néző. V.: Horváth Z., Simó.

TKE: KOVÁCS R. 1 – ­Piroska, Duzsi, Farkas K., Vujovics, Dancs 3, Kovács I. 7. Csere: VIKOR (kapus), Mogyorósi 1, MÜLLER 6, Gál D., FORGÁCS P. 3.

Edző: Dankó Ervin

KIÁLLÍTÁSOK: 10, ill. 8 perc.

DANKÓ ERVIN: – Gratulálok a csapatomnak, egy nagyon jó erőkből álló Nyíregyháza otthonában sikerült pontot szereznie! A kapusainknak sokat köszönhetünk, mindvégig fantasztikusan védtek.

Egy versenybírói hiba miatt kedden este újra kellett játszani a DEAC–TKE mérkőzést, melynek eredménye 28-28.

P. Gy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!