LABDARÚGÁS

2017.12.02. 10:34

Dorogon szerepel a MÁV FC csapata

A honi foci második vonalában beköszöntött a tavasz, ugyanis a 20. forduló mérkőzéseit rendezik meg vasárnap 13 órakor, amikor a Szolnoki MÁV FC csapata Dorogon lép pályára.

A fehér mezes MÁV FC pontokért utazik Dorogra

Fotó: Mészáros János

A Szolnok a nyolcadik helyen, míg vendéglátója a tizenkettedik helyen zárta az őszt. A bajnoki pontokat tekintve a MÁV FC négy ponttal többet gyűjtött, mint dorogi vetélytársa.

Az elmúlt fordulóban a Dorog hazai pályán játszva, 2–0-ra legyőzte a Vác együttesét, míg a Szolnok hasonló különbségű vereséget szenvedett Nyíregyházán. Ráadásul a Szolnok nyolc mezőnyjátékossal fejezte be a mérkőzést, hiszen Jasarevic Mahir és Farkas Aurél is piros lapot kapott a játékvezetőtől, ezért mindkét focista kihagyja a vasárnapi összecsapást.

Mellettük a sérüléssel bajlódó Földi Marcellre, Olasz Dénesre és Pintér Norbertre sem számíthat a szakvezetés. Nemcsak a sérülések és eltiltások, a formahanyatlás is okot adhat az aggodalomra, hiszen legutóbbi három meccsüket elveszítették a kék-fehérek.

– Tisztában vagyunk vele, hogy pontot vagy pontokat kell szereznünk Dorogon – mondta Balogh Pál, a MÁV FC edzője.

A fehér mezes MÁV FC pontokért utazik Dorogra
Fotós: Mészáros János

– Jó lenne végre kapott gól nélkül lehozni a meccset, mert az utóbbi fordulókban bosszantó hibák, pontrúgások után veszítettünk pontokat. A pontszerzés vagy jobb esetben a győzelem sok erőt adna számunkra a jövő vasárnapi évzáró fordulóra, amikor a Soroksárt fogadjuk.

V. Cs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!