VÍZILABDA

2017.12.20. 10:18

A sereghajtó otthonában a Dózsa

Folytatódnak a küzdelmek a Bajnokok Ligájában. A főtábla B csoportjában a címvédő Szolnoki Dózsa csapata a holland AZC Alphen vendége lesz Alphen aan den Rijn-ben, szerda este fél kilenckor, amit a SportM Tv ad élőben.

– Még két meccsünk van hátra a 2017-es esztendőből – mondta az elutazás előtt Cseh Sándor, a szolnoki gárda edzője. – Előbb szerdán az Alphen otthonában BL-meccsen, majd pénteken Budapesten, a magyar Szuperkupa döntőjében az Eger ellen szerepelünk.

– A két mérkőzésből az Alphen elleni csata ígérkezik könnyebbnek. Természetesen nem becsülhetjük le a holland csapatot, és nem is fogjuk, teljes erőbedobással kell játszanunk ellenük is. Koncentrált játékkal magabiztos győzelmet várok az esztendő utolsó BL-meccsén.

A csoport sereghajtójánál vendégeskedik a Dózsa, a csapatkapitány Zsivko Gocics szerint szó nem lehet arról, hogy lebecsülnék a holland együttest.

– Egy biztos, a mi csapatunk más szintet képvisel, mint az Alphen. Nem szabad lebecsülni őket, holland válogatottak és délszláv légiósok játszanak náluk. Köztük szerepel egykori belgrádi csapatársam, a kapus Milos Urosevics. Mint mindegyik vetélytársunkat, őket is komolyan vesszük, mind a három pontot meg akarjuk és meg is fogjuk szerezni az Alphen otthonában.

V. Cs.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!