Szépség és divat

2010.04.21. 17:21

Fantasztikus Barbara!

BAMA

Ez persze nem meglepetés, hiszena magyar modell legfrissebb munkáit nézve megállapíthatjuk, készen áll rá, hogy a következő divathetek szenzációja lehessen és valóban a legnagyobbak között emlegessék nemsokára.

Addig persze még kemény munka vár, de az eddig kiszivárgott hírek szerint ebben sem lesz hiány az elkövetkező hónapokban. Komoly esély van rá, hogy Barbara a legnagyobb divatmagazinokban bukkanjon fel a következő hónapokban.

Sőt, a napokban az interneten felbukkant egy polaroid kép, amely a Victoria''s Secret Pink kollekciójának fotózásán készült a magyar modellről, úgy tűnik, Barbara szerepelni fog a világ egyik legnagyobb nevű fehérnemű márkájának kollekciójában, ami mindenképpen szenzáció! Ráadásul úgy tudjuk, a modell hamarosan felbukkan majd a Vogue-ban is. Ez mindenképpen mérföldkő lenne Palvin Barbara karrierjében, de hogy még ezt is fokozzuk, a magyar lány remélhetőleg nemcsak egy, de egyből két Vogue-os divatanyaggal is büszkélkedhet, hiszen az angol mellett az orosz kiadás számára is fotózták. Mi máris alig bírjuk kivárni, hogy lássuk az anyagokat, de vajon mi jöhet még?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!