Szépség és divat

2010.04.21. 17:21

Fantasztikus Barbara!

BAMA

Ez persze nem meglepetés, hiszena magyar modell legfrissebb munkáit nézve megállapíthatjuk, készen áll rá, hogy a következő divathetek szenzációja lehessen és valóban a legnagyobbak között emlegessék nemsokára.

Addig persze még kemény munka vár, de az eddig kiszivárgott hírek szerint ebben sem lesz hiány az elkövetkező hónapokban. Komoly esély van rá, hogy Barbara a legnagyobb divatmagazinokban bukkanjon fel a következő hónapokban.

Sőt, a napokban az interneten felbukkant egy polaroid kép, amely a Victoria''s Secret Pink kollekciójának fotózásán készült a magyar modellről, úgy tűnik, Barbara szerepelni fog a világ egyik legnagyobb nevű fehérnemű márkájának kollekciójában, ami mindenképpen szenzáció! Ráadásul úgy tudjuk, a modell hamarosan felbukkan majd a Vogue-ban is. Ez mindenképpen mérföldkő lenne Palvin Barbara karrierjében, de hogy még ezt is fokozzuk, a magyar lány remélhetőleg nemcsak egy, de egyből két Vogue-os divatanyaggal is büszkélkedhet, hiszen az angol mellett az orosz kiadás számára is fotózták. Mi máris alig bírjuk kivárni, hogy lássuk az anyagokat, de vajon mi jöhet még?

Palvin Barbara a GLAMOUR ONLINE oldalon>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!