Sztárvilág

2009.05.18. 13:24

Jennifer Anistonnak elege lett

Jennifer Aniston azt tervezi, hogy pontot tesz színészi karriere végére, annak ellenére, hogy egyre több filmszerepre kap felkérést. A színésznő kezd elfáradni az őt körülvevő rivaldafénytől?

Kiskegyed Online

Aniston bedobja a törölközőt?

[caption id="" align="alignleft" width="380"] „Színészi karrierem bármire cserélném...” Leginkább csendre vágyik a népszerű filmsztár.
[/caption]Fáradtságra hivatkozva a visszavonulását fontolgatja Jennifer Aniston, a negyvenéves színésznő elismerte, hogy hiába a nagy bevétel és az elismertség, egyre nehezebb számára egy-egy karakter alakítása. A People magazin szerint a színésznő úgy véli, nemsokára eljön számára a pillanat, amikor a rivaldafényt a háttérmunkákra cseréli. A pletykák szerint már most lehetősége volna rá és több producer is szívesen dolgozna vele.
- Jelenleg még úgy érzem, hogy a megfelelő helyen vagyok, és olyan dolgokat csinálhatok, amelyek kellően kreatívak számomra. Most még imádom a színészetet, de ez nem mindig lesz így – mondta az amerikai magazinnak.



A jelenleg is forgató Aniston ad még időt magának arra, hogy végleg döntsön a jövőjéről. Úgy nyilatkozott, hogy esetleg a kamera másik felére vonul, és rendezéssel fog foglalkozni, de akár egy teljesen más szakmát is szívesen kipróbálna. Persze, hogy milyen új munkát vállalna el, még őt is gondolkodóba ejti, hiszen mint mondta: „ahhoz már öreg vagyok, hogy elkezdjem az orvosi egyetemet, de például szakács még lehetnék”.

Pitt ismét apa lesz?

A nemrég riválisánál, Angelina Jolinál megbízhatóbb anyának megszavazott Aniston egyre nehezebben viseli az őt körülvevő nagy médiavihart. Az utóbbi hetek az Angelina Jolie-Brad Pitt-Jennifer Aniston hármasról szóltak: Angelina gyermeket vár, örökbe fogadnak, de mégsem, külön élnek, újra randizik az exházaspár… És most itt az újabb bomba! Személyazonossága felfedése nélkül blogot indított egy szudáni topmodell, amiben azt állítja, Brad Pitt az apja születendő gyermekének. Hogy a hír igaz-e azt egyelőre még a közeli hozzátartozók sem tudják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!