Sztárvilág

2009.05.19. 09:49

Palik László nem lesz itthon a szüléskor?

Bár Anikó június elejére van csak kiírva, orvosa szerint bármelyik pillanatban megindulhat a szülés. Akkor pedig biztosan nem apás szülés lesz, mert Palik Lászlónak el kell utaznia egy versenyre.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A szerelem nem azon múlik, hogy a papa bent van-e a szülőszobában, avagy sem.
[/caption]– Amikor már bent feküdtem a szülőágyon, és Laci kint várakozott a kórház folyosóján, egyszer csak felpattantam, és behúztam őt magammal az utolsó pillanatban – mesélte el nevetve a Kiskegyednek Marsi Anikó, hogy mit álmodott a Vilmos születése előtti utolsó napokban. Álma nem vált valóra, hiszen Palik, első közös gyermekük, Vilmos megszületésekor sem volt bent a szülésen. Igaz, akkor legalább a folyosón izgult, de most elképzelhető, hogy nem is lesz az országban, hiszen versenyezni megy. Mert bár június 5-re van kiírva az RTL egyik legkedveltebb műsorvezetője, úgy tűnik, előbb érkezik a baba. Anikó éppen siófoki otthonában pihent egyedül, amikor telefonon beszéltünk vele.

Már összepakolta a baba-mama csomagot

– Most éppen édesanyám vitte el Vilmost a játszótérre, én már nem bírom, nincs hozzá erőm, nagyon fáradt vagyok. Hason már régóta nem tudok aludni, hetek óta jóformán fekve sem. Kialakítottam magamnak egy is kuckót, egy kényelmes fotelben pihenek. Legutóbb négy órát sikerült aludnom, de ennél többet már régóta nem sikerült. Fáradékony vagyok, de jó dolgom van, mert többen is segítenek.

Legtöbbet édesanyám van mellettem. Ha valahová el kell szaladnia, átjön a barátnőm, hiszen bármelyik pillanatban megindulhat a szülés.

Laci helyett barátnője lesz bent a szülőszobán

– Nem akarom, hogy a szülőszobában ott legyen a férjem. Bármit is álmodtam, ezek olyan női dolgok… Azt persze nagyon szeretném, ha a folyosón izgulna, és tudnám, hogy csak egy ajtó választ el minket! De megnéztem a naptárát: 23-án indul versenyre. Megértem, hogy nem szervezheti mindenki az életét a pici érkezése köré. Egy orvos barátnőm lesz bent velem a szülésen. Most éppen ő is Ausztriában van, de azt ígérte, nemsokára hazajön. Bízom, benne így lesz!

Részletek a Kiskegyedben!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!