Sztárvilág

2009.08.05. 15:29

Bujtor István súlyos állapotban van

A veszprémi kórházban ápolják Bujtor Istvánt, állapota a hírek szerint súlyos. Családja mindenkinek köszöni a lelki támogatást.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Egy ország izgul Bujtor Istvánért, aki a súlyos állapotban fekszik a veszprémi kórházban.
[/caption]Néhány napja a veszprémi kórházban kezelik Bujtor Istvánt, a veszprémi Petőfi Színház igazgatóját. A távirati iroda információi szerint súlyos az állapota. A 67 éves színész-színidirektor hogylétéről mostanáig sem a család, sem a kórház, sem a színház, sem pedig az intézményt fenntartó Veszprém Megyei Közgyűlés vezetése nem kívánt nyilatkozni. Családja azonban ma rövid közleményben tájékoztatta a szetettükért aggódó közvéleményt: „Bujtor István szervezetében súlyos fertőzés lépett fel, amely miatt a veszprémi kórházban kezelik. A család köszöni mindazoknak a támogatását, akik lélekben vele vannak.”



A StoryOnline információi szerint Bujtor István egy ideje bélpanaszokkal küzdött, és hasi fájdalmai miatt került kórházba. Sőt, az a hír járta, hogy a legendás színészt hétvégén újra kellett éleszteni, ami után leálltak az agyi funkciói és kómába esett.

Ajánljuk még:

- Sztárok titkolt betegségei - képgalériával >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!