Sztárvilág

2009.08.05. 11:29

Molnár Anikó és a kihagyott kaland

Azt hittük, mindent tudunk Molnár Anikó magánéletéről, de kiderült, a nagy Ő tartogat még meglepetéseket: állítólag maga a monacói herceg invitálta őt a szobájába…

BAMA

VV Anikó magánélete nyitott könyv mindenki számára – gondolnánk, hiszen nemrég jelent meg életrajzi könyve, melyben minden - futó és komolyabb - kapcsolatáról beszámol a nagyérdeműnek: „őszintén beszélek olyasmikről, amiről eddig legfeljebb az anyám tudott.” Anikó –nevek nélkül bocsátotta közkinccsé Bochkor Gáborral, Kammerer Zoltánnal, Angeloval és a többi férfival való viszonyát. Igen ám, de az egyik legérdekesebb sztorit mégis kihagyta: az egykori villalakó azt állítja, maga a monacói herceg invitálta őt egy pásztorórára.

Ki jöhet még?

Anikó 10 év után mesélt az RTL klub Reggeli című műsorában Albert monacói herceghez fűződő viszonyáról: „Ha jól emlékszem, akkor 1999 júniusában történt, hogy Budapestre jött a herceg bulizni…” – emlékezett vissza a Nagy Ő. „ A herceget természetesen körülrajongták a nők. Vicces volt látni, hogy a lányok hogy rárepülnek. Olyan volt, mintha mindenki hercegnő akart volna lenni. Én csak iszogattam a pultnál Mester Tomival, mikor egyszer csak elindult felém a herceg. Úgy tűnt, hogy megtetszettem neki, beszélgettünk, majd megkérdezte, hogy mi lenne, ha a szállodai szobájában folytatnánk ezt a csevejt.”

A herceg csókja

Anikó válasza azonban nemleges volt, amin - elmondása szerint - a herceg nagyon meglepődött azon, nem szokott a visszautasításhoz. Időközben a lány barátai szétszéledtek, egyedül maradt pénz és kocsi nélkül. „Albert nagyon lovagias volt, mikor vázoltam neki a helyzetet. Egyszer csak kézen fogott és kimentünk, majd beszálltunk a limuzinba. Mondanom se kell, mindenki minket bámult! Aztán hazavitt Pomázra." Az egykori villalakó azonban állítja, hogy az úton nem történt közöttük semmi, hiszen a herceg egész úton aludt. Csak amikor kiszállt, ébredt fel - és megcsókolta őt.

Mit szól ehhez a párja?

A napokban újra felröppent a hír, miszerint Anikó és hentes párja között problémák vannak. Rossz nyelvek összefüggésbe hozták ezt azzal, hogy a lánynak naponta újabb és újabb viszonyai kerülnek napvilágra. A férfi állítólag egyre rosszabbul viseli a nyilvánosságot, ezért folyamatosan távolodnak el egymástól. Anikó havonta egyszer ellátogat egy jósnőhöz, s a kártyák most nem mutattak túlzottan pozitív jövőt: a médium szerint nem megfelelő a kommunikáció a szerelmesek között, s ha nem változtatnak a hozzáállásukon, hamarosan kenyértörésre kerül a sor.

Molnár egyik barátnője szerint nem a nagy Ő hibája, hogy ennyi férfival volt már dolga, ő csak a boldogságot keresi... Anikó a Reggeli műsorvezetőjének elmondta, hisz a sírig tartó szerelemben, ezért nem adja fel, s mindent meg fog tenni azért, hogy rendeződjenek a dolgok a párja és közötte.

Ajánljuk még:

- Molnár Anikó: Láttam már nagyobbat is!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!