Sztárvilág

2009.10.09. 17:38

Partnere nincs oda Claudia idomaiért!

Claudia Playboy-képsorozatából csak úgy árad az érzékiség! A fotók azonban csak egy jól eljátszott szituációt örökítettek meg.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A szexuális vibrálás csak a történet része?
[/caption]Claudia és Nunez Martin képeiből csak úgy árad a szexualitás, a vad érzékiség. A fotók láttán sokan gondolták, hogy Liptai és a fiú között kialakulóban lehetett valami, már csak azért is, mert Nunez nemrégiben a Borsnak úgy nyilatkozott, szerinte Claudia nem egy mindennapi teremtés: „Kritérium nálam, hogy egy nőnek legyen kisugárzása és persze sütnivalója is. Claudia ilyen. A szépség nem minden, az én típusom biztosan nem sablonos nő.”

Nunez: Claudia nem a nőideálom!

Korábbi nyilatkozatával szemben, a 27 éves modell a napokban elárulta, nem olvadt el a Mokka műsorvezetőjének testétől.

„Claudia nem a nőideálom, én másfajta nőket kedvelek. Bevallom, nem alakult ki vonzalom bennem Claudia iránt –idézi a modellt a stop.hu. - Lehet, hogy hihetetlen, de nem nézegettem, nem méricskéltem őt. Nekem ez egy munka volt és semmi több; próbáltam követni a fotós instrukcióit és a legjobbat teljesíteni"

alex

Ajánljuk még:

- Liptai szerint elváltak, Gesztesi szerint nem! >>>

- Liptai Claudia édesanyja másfélmillióért vetkőzne! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!