Sztárvilág

2009.11.12. 18:21

Hoppon maradtak Geronazzo hitelezői?

Lakásvásárlásra csalt ki pénzt több ismerősétől a nagyszájú nő. Geronazzo Máriára akár börtön is várhat.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Egyik bajból a másikba kerül az 52 éves „plasztikai csoda”.
[/caption]Jómódú barátaitól kért kölcsön milliókat Geronazzo Mária az elmúlt években. A Napi Ász információi szerint azzal az indokkal sikerült bepaliznia az üzletembereket, hogy Budapest ötödik kerületben szeretne önkormányzati lakáshoz jutni és erre minden esélye meg van, ugyanis jól ismeri az önkormányzat jegyzőjét. A gigantikus szájú nő olyan önkormányzati ingatlanokra vett fel vásárlási előleget, melyeket a tulajdonos nem kívánt értékesíteni.

Egy neve elhallgatását kérő károsult azt a lap munkatársának elmondta: mai fejjel már nem üzletelne egy, már megjelenésre is visszataszító emberrel. Neki úgy sikerült belekeverednie a történetbe, hogy Geronazzo lánya akkor egy barátja kedvese volt. Azt állította, hogy ő is az édesanyján keresztül jutott lakáshoz, mert Mária ismeri az egyik kerületi jegyzőt, és más magas rangú embereket is az adott önkormányzatnál.

A károsultat a barátja győzködte, hogy pályázni kell önkormányzati lakás bérlésére, azt állítva: a pályázaton „véletlenül” ők lesznek a nyertesek, majd fél év múlva, a nagy értékű, felújított lakást felajánlják megvételre az akkor szokásos alacsony áron. Mária mindezért 3 és félmillió forintot kért, s mindezt szerződésben is rögzítették. Végül az egészből nem lett semmi, a károsult pedig – állítólag több sorstársával együtt – fut a pénze után.

A lapnak nyilatkozó ügyvéd szerint, ha megalapozott a gyanú, hogy a hölgy a visszaadás szándéka nélkül vett fel kölcsönöket, akkor csalás és befolyással üzérkedés miatt akár több éves börtönbüntetésre ítélheti a bíróság Geronazzo Máriát.

Ajánljuk még:

- Amerikai film készül a nagyszájú magyar asszonyról!? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!