Sztárvilág

2010.04.08. 09:44

Öt év után szakítottak

A Twitteren hozta rajongói tudomására Jim Carrey, hogy újra szabad. A nyilatkozatból kiindulva nem volt hangos a szakítás.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] „Köszönet a boldog évekért…”
[/caption]„Jenny és én befejezzük ötéves kapcsolatunkat. Köszönöm a jókívánságokat, amelyeket itt kaptam, a legjobbakat kívánom Jenny-nek” – írta a mikroblogon a 48 éves Carrey. A 37 éves volt komika és Playboy-modell Jenny McCarthy ehhez csak annyit tett hozzá, hogy „köszönet az évekért, amit Jimmel tölthettem”.



Az amerikai médiának kiadott közleményében megismételte a szétválás hírét Carrey sajtósa, Marleah Leslie. A színészpár korábban mindig azt hangoztatta, hogy sosem házasodnak össze. Február végén azonban azt írta a US magazin, hogy esetleg meggondolják magukat. „Azt mondjuk, soha, de nem tudom. Talán adózási megfontolásból, majd egyszer, amikor már öregek leszünk” – nyilatkozta bő egy hónapja Jenny McCarthy, és még azt is mondta, hogy remekül elvannak Jim Carrey-vel papírok nélkül is. A mellékelt ábra szerint csak voltak.

További sztárhíreink >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!