SZOLNOK

2017.12.09. 11:22

Látta a sorompókat a szolnoki Intersparnál? – hétfőtől fizetős parkoló lesz

Már állnak a sorompók a szolnoki Interspar parkolójánál, hétfőtől itt is fizetni kell a parolásért, igaz, az első két óra ezután is ingyenes lesz.

Molnár- Révész Erika

Fotó: Csabai István

– A szolnoki hipermarket parkolója magánterület, melyet a vásárlóink kényelme érdekében tartunk fent – indokolta a lépést Maczelka Márk, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetője.

– A sorompós parkolási rendszer bevezetése a vásárlóink számára pedig könnyebb és gyorsabb bevásárlást fog jelenteni, ugyanis ezután lesz lehetőségük autóikat az áruház parkolójában elhelyezni.

– Ez az elmúlt időszakban nem volt könnyű, tekintettel arra, hogy sokan vették igénybe parkolónkat úgy, hogy céljuk nem az Interspar meglátogatása volt, hanem az autójuk ingyenes parkoltatása csupán, mely a vásárlóink számára – tekintettel a hozzánk beérkezett visszajelzésekre – jelentős problémákat okozott – tette hozzá.

Az önkormányzat már megkezdte a tárgyalásokat a bolthálózattal a környéken lakók könnyebb parkolásának érdekében.

Hétfőtől már csak két óra hosszáig lehet ingyen parkolni az Intersparnál Fotós: Csabai István

– A város megkezdte a terület felmérését, keressük a lehetőségeket a parkolóbővítésre. Ezzel párhuzamosan az áruházzal is felvettük a kapcsolatot és tárgyalásokat kezdeményeztünk arról, hogy az Inter­spar parkolóját használhassák a környéken élők éves kedvezményes díjért – tájékoztatta honlapunkat Gyuricska Éva városházi sajtó­referens.

Molnár-Révész Erika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!