Vélem-én

2008.02.16. 08:35

Több feladat pénz nélkül?

Bevallom őszintén, legtöbbször még egy-két órányi várakozás is nehezemre esik. Igen rosszul érintene tehát, egész nap azt kellene néznem, mikor érkeznek meg végre értem a betegszállítók.

Szilvási Zsuzsa

Bevallom őszintén, legtöbbször még egy-két órányi várakozás is nehezemre esik. Igen rosszul érintene tehát, egész nap azt kellene néznem, mikor érkeznek meg végre értem a betegszállítók. Úgy gondolom, hiába adott elméltileg a lehetőség, ha csak lehet, érdemes inkább "saját erőből" megoldani az orvoshoz jutást.
Mert akár a mentők, akár magáncégek feladata a betegszállítás, addig, amíg csak a feladatokat róják rájuk és megfelelő mennyiségű pénzt nem rendelnek hozzá, nemigen lehet elvárni, hogy mindig mindenkihez időben érkezzenek.
Kicsit olyan ez, mintha az egész családnak kellene ötfogásos vasárnapi
ebédet főzni, de csak paprikáskrumplira elegendő kosztpénzt kapna hozzá a háziasszony. Persze egy ideig lehet spórolni, bűvészkedni a fillérekkel,
előbb-utóbb azonban nyilvánvalóvá válik, hogy nincs mit tenni az ünnepi
asztalra. Ugyanígy egyértelmű, hogy ha a korábbinál jóval több beteget kell szállítani, de az ehhez szükséges összeg felét megpróbálja elspórolni a minisztérium, nehéz lesz elegendő autót csatasorba állítani, hogy mindenki időban hazaérjen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!