Vélem-én

2008.03.31. 08:23

Micsoda délután volt!

Régen várt, felejthetetlen napot szereztek a Szolnoki MÁV-Mondi labdarúgói vasárnap szurkolóik számára azzal, hogy legyőzték a Ferencvárost. A klub elkötelezett hívei már hatvan éve várnak arra a pillanatra, hogy kedvenceik visszajussanak az első osztályba.

Gelei József

Most nagy lépést tettek felé. Bár messze még a vége - tíz forduló van hátra a bajnokságból -, ám már nem lehet nem beszélni a közeljövő terveiről. Különösen annak fényében, hogy van realitása az álmodozásnak. Az a csapat, mely a bajnokság során képes kétszer is legyőzni a feljutás toronymagas esélyesét, a sokszoros magyar bajnok FTC-t, mindenképpen megérdemli a támogatást. A szurkolók és a város részéről egyaránt. Mert hát legyünk őszinték, néhány száz fanatikuson kívül eddig nem sokan látogatták a MÁV-Mondi-mérkőzéseit. A lefújást követően azonban jó volt látni, ahogy az a többezer szolnoki szimpatizáns, aki ugyan most (még) a Fradi kedvéért látogatott ki a stadionba, felállva éljenezte Antal Gabiékat. Talán ez a siker, ez a felejthetetlen emlék rádöbbenti az eddig távol maradókat, igenis szerethető csapat ez a Szolnok, s a meccs "hozományaként" két hét múlva visszatérnek a lelátókra, hogy ismét győzelembe hajszolják kedvenceiket. Szalay Ferenc polgármester már a találkozót követően kifejtette, amennyiben a csapat kiharcolja a feljutást, a város nem mond le az NB I-es együttesről, s mindent elkövet, hogy biztosítsák a megfelelő körülményeket.
Micsoda délután volt: a csapat legyőzte a Fradit, a szurkolók ismét megtöltötték a lelátókat és kiderült, a város vezetése is kiáll a labdarúgók mellett. Ehhez nem kellett más - erősen sarkítva a dolgokat -, mint Kiss Zoltán bombagólja a találkozó hajrájában, mely új időszámítás kezdetét jelentheti Szolnokon.

Régen várt, felejthetetlen napot szereztek a Szolnoki MÁV-Mondi labdarúgói vasárnap szurkolóik számára azzal, hogy legyőzték a Ferencvárost. A klub elkötelezett hívei már hatvan éve várnak arra a pillanatra, hogy kedvenceik visszajussanak az első osztályba. Gelei József -->

Ezek is érdekelhetik