Rajtaütés

2024.04.17. 12:18

Ügyészek is érkeztek Jászapátira, amikor kilenc helyszínen csaptak le a rendőrök – videóval

A rendőrök nyolc férfit és két nőt állítottak elő, és hallgattak ki gyanúsítottként bűnszervezetben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt.

Mészáros Géza

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre. Az eredményes akcióról a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya számolt be hírportálunknak.

drograzzia
A rendőrök nyolc férfit és két nőt állítottak elő
Forrás: Police.hu

A jászberényi rendőrök több hónapos nyomozást követően összehangolt akciót tartottak április 15-én hajnalban.

Jászapátin kilenc, míg Hevesen három helyszínen csapott le a több mint 180 rendőr. A nagyszabású akcióban Jász-Nagykun-Szolnok vármegye rendőrein kívül Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Nógrád és Békés vármegyei kollégák, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda kutyavezetője és ügyészek is részt vettek.

ékszerek
A nyomozók a kutatásuk során többek között ékszereket, órákat, mobiltelefonokat is lefoglaltak
Forrás: Police.hu

  

A rendőrök nyolc férfit és két nőt állítottak elő, és hallgattak ki gyanúsítottként bűnszervezetben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt.

A nyomozók a kutatásuk során kábítószergyanús anyagokat, valamint vagyonvisszaszerzés keretében ékszereket, órákat, mobiltelefonokat, bútorokat, eurót, több millió forintot, valamint gépjárműveket foglaltak le, és három ingatlant vettek zár alá.

A hatóság nyolc gyanúsított őrizetbevételét rendelte el, és kezdeményezték letartóztatásukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában