Egészségügy

2024.04.17. 20:05

Pócs János szerint alaptalanok a jászberényi kórházzal kapcsolatos híresztelések

A térség országgyűlési képviselője szerdán reagált a jászberényi kórházat érintő baloldali médiatámadásokra.

Illés Anita

– Eddig és ne tovább! Ne támadja senki alaptalan híresztelésekkel a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházat – nyomatékosította szerdai sajtótájékoztatóján Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője.

Pócs János, sajótájékoztató
Pócs János országgyűlési képviselő a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház előtt tartott sajtótájékoztatóján tisztánlátásra kérte a jászságiakat
Fotó: Illés Anita

– Az elmúlt napokban számos jászsági lakos keresett meg a jászberényi kórházat érintő baloldali médiatámadásokkal kapcsolatban. Fontos és jogos a kérdés, hogy mi lesz a kórházunkkal. Elöljáróban szeretném leszögezni, hogy nem tartozom azok közé, akik úgy gondolják, hogy minden rendben van az egészségügyben. Még nagyon sok megoldandó feladat áll előttünk. De tapasztalatból állíthatom, hogy a jászberényi kórház számos tekintetben jobb az országos átlagnál. A kormány milliárdokkal támogatta az intézményt és ez így lesz a jövőben is – kezdte a kormánypárti politikus, aki tisztánlátásra kérte jászságiakat. 

Úgy fogalmazott: a kampány hevében Budai Lóránt, Jászberény polgármestere szerinte valótlanságokkal járja a baloldali bulvármédiát, rossz színben tüntetve fel a volt munkahelyét. 

– Budai Lóránt szerint osztályok szűnnek meg, az orvosok nem vállalják betegeiket, megszűnik a szülészet és a gyermekosztály, sőt bezár a jászberényi kórház. Ezeket a híreszteléseket a kórház főigazgatója több alkalommal is cáfolta – hangsúlyozta az országgyűlési képviselő. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában