Kék hírek

2009.01.06. 14:59

Brutális kegyetlenséggel öltek meg egy asszonyt Tiszaroffon

Az idős asszony az Önkormányzattól rendszeres szociális ellátásban részesült. Ma délelőtt fedezték fel, hogy a néni házának ablaka be van törve, bementek az egyedül élő nyugdíjas házába, ahol az idős nőt holtan találták - tudtuk meg Szabó Zita századostól, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

SZOLJON

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói nagy erőkkel kezdték meg az ügy kivizsgálását. A bűncselekmény pontos körülményeit, időpontját és a halál okát szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség - tette hozzá a rendőrségi sajtóreferens.

Meg nem erősített információk szerint az idős nőt különös kegyetlenséggel gyilkolták meg - a fejét szétverték, a testébe egy kést döftek, amit az áldozatban hagytak. A helyiek elmondása szerint a holttestet a szociális gondozó találta meg a délelőtt folyamán.

A rendőrség a holnapi nap tart sajtótájékoztatót az esetről, de egyes információk szerint pozitív hírekkel szolgálank a nyomozással kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!