Hírek

2007.03.16. 10:03

Hajnalra megtisztították a fővárost

A hajnali órákra befejeződött a kárfelmérés és a főváros útjait is megtisztították. A károk meghaladják a 18 millió forintot

BAMA

Hajnalra megtisztították a budapesti utakat az esti zavargások nyomaitól. A közterület-fenntartók munkagépei elsősorban fát, betontuskót, közlekedési táblát, tartóoszlopot gyűjtöttek össze, összesen 181 köbméternyit. Az első felmérés szerint az esti budapesti zavargások összesen 15-18 millió forint kárt okoztak.

A fővárosi zavargások alatt öt rendőr és egy tüntető szenvedett könnyebb sérülést - mondta el az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Győrfi Pál a Magyar Rádióval közölte: egy rendőrt és egy tüntetőt vittek kórházba, de tudomása szerint ők is hazatérhettek.

A rendőrség este legkevesebb 36 embert állított elő - közölte az ORFK kommunikációs igazgatója. Garamvölgyi László a rádiónknak hangsúlyozta: azok ellen intézkedtek, akik tevőlegesen felléptek a rendőrök ellen. Megerősítette, hogy Budaházy György mellett őrizetbe vették a Tomcat néven ismert radikális férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!