Sport

2007.05.11. 14:13

Igazi csatárok nélkül a Jászapáti

Szombaton három, vasárnap egy labdarúgó NB II-es bajnoki mérkőzésen lépnek pályára megyénk csapataink.

SZOLJON

Érthető módon a Jászberény—Ferencváros összecsapást (13.30) kíséri a legnagyobb érdeklődés — a héten már több alkalommal foglalkoztunk az esemény előkészületeivel —, jó idő esetén háromezer nézőnél is több érdeklődő látogathat ki az Aprítógépgyári pályára. A Szolnoki MÁV Mondi—Orosháza találkozón (17.30) a bronzérem a tét. Az utóbbi hetekben megtorpant kék-sárgáknak nyerniük kell, ha nem akarnak a hajrában lecsúszni a dobogóról. A Kazincbarcika—Karcag mérkőzésen (17.30) két középmezőnybeli gárda randevúzik, megközelítőleg egyforma győzelmi esélyekkel.
A Jászapáti bravúros orosházi győzelmének köszönhetően bentmaradó helyen tanyázik jelenleg.
— Nagy áldozatokkal járt idegenbeli sikerünk — felelte érdeklődésünkre a jászságiak szakvezetője, Szabó András. — Kerékgyártó Tamást véleményem szerint jogtalanul kiállította a játékvezető, egy szem csatárunk, Kotula László pedig megkapta harmadik sárga lapját. Rajtuk kívül nem számíthatok az eltiltott Kiskapusi Balázsra sem. — Mivel Horváth Péter még mindig nem egészséges, vérszegénynek ígérkezik támadójátékunk. Vasárnap (17.30) azonban így is pontot, pontokat kell szereznünk a Kecskemét ellen.
A tervezett kezdőcsapat: Tajti N. — Kaszás, Tejnóra, Horváth R., Mosonyi  — Debreceni, Pázsit, Somodi, Nagy L. — Kósa, Varga Z.
A vendégek meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtanak ebben a bajnokságban. Török László, Varga István, Nagy Tamás után ismét Török László dirigálja a gárdát. A KTE kétarcú csapat, hiszen egyedüliként a mezőnyből képes volt legyőzni a Ferencvárost, ugyanakkor a sereghajtótól is vereséget tudott szenvedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!