Tippek

2024.03.29. 09:00

Jó tanácsokkal készültünk a Tündérszépek jelentkezőinek - videóval

A jelentkezők által gyakran ismételt kérdésekre kerestünk választ. Összegyűjtöttünk néhány jó tanácsot a Tündérszépek Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei résztvevőinek.

Pakainé Pusztai Nóra

A telefonos egyeztetések és az e-mail váltások során mindig hasonló kérdések merülnek fel a Tündérszépek jelentkezőiben, amikor a fotózásra invitáljuk őket.

tündérszépek, négyesi dorina, fotózás, jó tanácsok
Legutóbb Négyesi Dorinát segítettük tanácsainkkal a fotózáson
Fotó: Szoljon.hu

Íme, néhány tipp és jó tanács, amivel segíthetjük egymás munkáját.

  1. Érkezz időben! – a fotózások időpontját néhány nappal korábban már megtudod, kérünk téged érkezz időben, ha esetleg közbejön valami, jelezz nekünk és megoldjuk.
  2. Hozz magaddal három szettet! – a felhívásban is úgy szerepel és a tájékoztató e-mailben is kiküldjük, hogy bikiniben, sportos, illetve elegáns szettben kell a fényképezőgép elé állnotok. Jó, ha mindből akad a táskátokban.
  3. Bízz magadban! (és bennünk is) – megtaláljuk a neked legelőnyösebb pózt, sminket és frizurát. Igyekszünk kihozni belőled a legtöbbet. De ehhez te is kellesz! Ne félj elmondani, szerinted mi áll jól neked!
  4. Kérdezz bátran! –  mindenben segítünk: legyen szó akár arról, hogyan találod meg Kummer-Gál Kata fotóstúdióját, vagy akár arról, melyik szett áll jobban neked.
  5. Érezd jól magad! – a sminkes, a fodrász, a fotós, de még az újságíró és az online szerkesztő is azon dolgozik, hogy minden jól sikerüljön.
tündérszépek, négyesi dorina, fotózás, jó tanácsok
Igyekszünk minden jelentkező legjobb formáját megmutatni a fotókon és a videókban
Fotó: Szoljon.hu

Ismét keressük Jász-Nagykun-Szolnok vármegye legszebb lányait! 

A Tündérszépek szépségverseny országos döntőjébe a régiók győztesei jutnak tovább, összesen 22 lány közül a szakmai zsűri választja ki a helyezetteket szeptemberben. A főnyeremény egy éves autóhasználat, mobiltelefon és szépségápolási csomag. A közönségszavazás végén a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosáról is lehull a lepel. Idén a hölgyek segítségére lesznek a mentorok, akiknek személye hamarosan kiderül. A jelentkezési időszak április 21-ig tart.

Nem kell mást tenni, mint kitölteni az adatlapot és várni, hogy felvegyük veletek a kapcsolatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!