Fejlesztések

2024.04.27. 11:29

Parkoló és új játszóvár is épült Tiszafüreden, az óvodánál

Mérföldkövéhez érkezett a „Tiszafüredi Óvodák és Bölcsőde Infrastruktúra fejlesztése” című projekt, melynek keretében játszótéri játékokat telepítettek, illetve parkoló is épült a Tisza-tó fővárosában.

Köllő Judit

A projekt keretében egy 14 férőhelyes parkolót létesítettek az óvodánál, valamint 38 méternyi utat és 62 méternyi járdát hoztak létre. A program további részében felújították a Tiszafüredi Óvodák gazdasági udvarát, valamint a játszóudvar járdáit.

Mindemellett nemrég az új játszóvárat is birtokba vehették a legkisebbek. Az óvodai nevelés segítésére pedig minden csoportszobába hat laptop került, a bölcsődei ellátás segítésére pedig bútorokat és pelenkázókat adtak át. 

Ujvári Imre polgármester (balról), F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő és Hubai Imre, a vármegyei közgyűlés elnöke a minapi átadóünnepségen 
Fotó: Mészáros Balázs

A füredi önkormányzattól kapott tájékoztatás szerint a teljes projekt mintegy 73,5 millió forintból valósult meg, melyhez a város 60 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatást kapott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában