Balesetmegelőzés

2024.02.25. 13:00

Nyugdíjas rendőrök és katonák versenyeztek Szolnokon

A mindennapokat is érintő feladatokban kellett helyt állni a nyugdíjas rendőrök és katonák komplex verseny résztvevőknek a minap Szolnokon.

Pakainé Pusztai Nóra

A vándorkupát idén a Sárkányok néven induló csapat nyerte el

Forrás: Balesetmegelőzés Szolnok vármegye közösségi oldala

Nyugdíjas rendőrök és katonák komplex versenyét rendezte meg a minap a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Nyugdíjas Rendőrök Egyesülete. Az érdekes feladatokat rejtő állomásokról Balesetmegelőzés Szolnok vármegye közösségi oldalán közzétett videóban tájékoztatták az érdeklődőket. Volt egyebek mellett például fegyver szét-, és összeszerelés, a bűnmegelőzésről huszonöt kérdésből álló feladatsort töltöttek ki, de a nap folyamán számot adtak egészségügyi tudásukról is a versenyzők. Kresz totó és a honvédséget érintő kérdésekre is válaszolni kellett. 

A hat állomást teljesítő csapat között szoros volt a verseny. A győztesnek járó trófeát és vándorkupát a Sárkányok néven indult IPA csapata nyerte. A második helyen végzett a polgárőrség csapata, míg a bronzéremmel a Jászberényi Rendőrkapitányság nyugdíjas kollégája és családtagjai térhettek haza

 – közölték bejegyzésükben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában