Megbeszélés

2024.04.15. 17:00

Helyszíni bejáráson egyeztettek a mezőtúri útfejlesztésekről

Útfelújításokkal kapcsolatban egyeztettek az illetékesek Mezőtúron. Jó hír, hogy több útszakasz is megújulhat a városban.

Rimóczi Ágnes

Több helyszínen újulnak meg utak Mezőtúron. Ahogy arról korábban hírportálunkon beszámoltunk: egy sikeres pályázatnak köszönhetően hat leromlott állapotú, forgalmas belterületi út felújítása valósulhat meg a következő hónapokban. Eszerint a Laktanya utca, a Kürt, a Rozmaring, a Bástya, a Bólyai János és a Homoki Nagy István utca fejlesztése történik meg. A munkálatokkal és további fejlesztésekkel kapcsolatosan a napokban egyeztettek az önkormányzat és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. illetékesei.

felújítás, út, Mezőtúr
A felújításokkal kapcsolatban egyeztettek az önkormányzat és a közútkezelő illetékese
Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala

– Patkós Lajos képviselő úrral a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársaival és kollégáimmal a bel-és külterületi úthálózat fejlesztésével kapcsolatban tartottunk megbeszélést. A Laktanya utcában már elkezdődött az útfelújítás,  szeretnénk azonban, ha a közútkezelő fenntartásában lévő Földvári út és a Laktanya utca kereszteződésének felújítása is megvalósulhatna – tette közzé az egyeztetésekkel kapcsolatban Szűcs Dániel. A mezőtúri polgármester hozzátette: Patkós képviselő a megbeszélésen hangsúlyozta, hogy a Sugár út végének felújítása is elkerülhetetlen. Ez szintén a Magyar Közút kezelésében lévő útszakasz.

– A Hercegasszony birtokhoz vezető út felújítását is átbeszéltük. Ennek az útszakasznak a teljes körű felújítása heteken belül elkezdődhet – számolt be a kedvező hírről a városvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában