Rangos elismerés

2024.04.18. 19:14

Díjat ért a törökszentmiklósi Klein-Lábassy Kultúrkúria kialakítása

Közösségfejlesztési kategóriában rangos díjat nyert Törökszentmiklós önkormányzata a Klein-Lábassy Kultúrkúria kialakításáért. A felújított kúriát tavaly májusban adták át ünnepélyes keretek között.

Molnár-Révész Erika

Díjat nyert a törökszentmiklósi önkormányzat a Klein-Lábassy Kultúrkúria kialakításának projektjéért városi közösségfejlesztési kategóriában a Településfejlesztési Szövetségtől. 

Klein-Lábassy Kultúkúria
Az impozáns épület tavaly nyitotta meg kapuit a civil szervezetek előtt, de állandó kiállításokkal is várja a látogatókat
Fotó: Kiss János

Az elismerést szerdán adták át a 9 díjazottnak a Gödöllői Királyi Kastély dísztermében. A Településfejlesztési Díjat azok az önkormányzatok, önkormányzati cégek nyerhetik el évről-évre, melyek befejezett projektjükkel kiemelkedőt alkottak. A felújított és tavaly átadott közel 500 négyzetméteres Klein-Lábassy Kultúrkúriában egyebek mellett három emlékszoba, egy nagy polgári szalon, és több, a civil szervezetek működéséhez szükséges helyiség található.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában