Lista

2024.04.29. 09:00

Brutális tanárbántalmazás Szolnokon, bevásárlókocsi a sínek között Újszásznál – ezek voltak az elmúlt hét legjei

Vízsugárral búcsúztatták a könnyeivel küszködő szolnoki helikopterpilótát, derűs órákat töltöttek együtt a szolnoki nyugdíjasok – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

1. Ezt a növényt szinte tejesen letarolta a fagy: jelentős a kár a Tiszazugban

szőlő, Barcza Gábor
Elfagyott a szőlő a tiszazugi földeken, a termés felére számítanak csak – mutatta meg Barcza Gábor
Forrás: Beküldött fotó

Két héttel előrébb tart a vegetáció a tiszazugi szőlőkben, akár 20 centis hajtások is vannak, mindez eddig május közepére volt jellemző. Bár Barcza Gábor szőlész napokkal ezelőtt még bizakodott abban, hogy a hideg idén nem tesz kárt a gyümölcsben, végül azonban a fagy megrongálta a hajtásokat...

2. Vízsugárral búcsúztatták a könnyeivel küszködő szolnoki helikopterpilótát – galériával

búcsú, Molnár István
Molnár „Moles” István törzszászlós egy Mi-17-es típusú forgószárnyassal repült utoljára nemzetközi hajózószolgálatában
Fotó: Szakal Szebáld

Több mint negyven évnyi hajózószolgálat után utoljára repült a bosznia-hercegovinai EUFOR-misszió kötelékében Molnár István törzszászlós, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár katonája. A tapasztalt Mi-17-es hajózó ugyanis hamarosan nyugdíjba vonul otthon, Szolnokon.

3. Derűs órákat töltöttek együtt a szolnoki nyugdíjasok – galériával

nyugdíjasok
Kellemes hangulatban telt a rendezvény
Fotó: Nagy Balázs

A Szolnok Városi Klubok és Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete Derűs Órák elnevezéssel tartotta meg anyák napi összejövetelét április 25-én, csütörtökön délután az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.

4. Tömegkatasztrófát akart? Valaki egy bevásárlókocsit tett a vonat elé Szolnok és Újszász között

vonat
Fotó: Czinege Melinda / Forrás: Illusztráció

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen. Április 11-én este ugyanis a Szolnok és Újszász állomások között közlekedő mozdony vezetője a vágánytengelyben egy bevásárlókocsit vett észre, ezért azonnal vészfékezett. A tettes mostanáig nem került elő.

5. Brutális támadás egy szolnoki iskolában: székkel próbálta agyonverni tanárnőjét egy diák

szék, bántalmazás
Tanár-diák viszony helyett tanár-diák iszony. Ezzel a székkel próbálta agyonverni tanárát egy kilencedikes diák egy szolnoki középiskolában
Fotó: Szolnoki Járási Ügyészség

Brutális eset történt egy szolnoki középiskolában: egy kilencedikes diák nemes egyszerűséggel megpróbálta agyonverni tanárát egy székkel. Az esethez bő másfél évet kell visszamenni az időben. A vád szerint 2022 októberében épp történelemóra zajlott abban a szolnoki iskolában, ahol a brutális jelenetsor lezajlott. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában