Labdarúgás

2024.04.29. 09:57

Győzelmével a Tiszafürednek is segített a Karcag – galériával

Mintha oda ragasztották volna a Karcagot a kilencedik helyre, onnan előre és hátra sem mozdult a csapat az utóbbi időben. Az előtte álló Tiszaújváros hat pontra távolodott el tőlük, de a nagykunságiak még nem mondtak le arról, hogy utolérjék őket a szezon végére.

Jegesi László

Az első lépést megtette a Karcag a zárkózáshoz, nagy küzdelemben két vállra fektette a kiesés elől menekülő Hatvant.
 

Hatvanból hozta el a három pontot a Karcag
Fotó: Pesti József


FC Hatvan–Karcagi SE  0–1 (0–0)

Hatvan, 200 néző, vezette: Drabon Barnabás (Csákó P., Bán K.)

Karcag: Fedinisinec – Győri Á., Csiki, Nikics, Caba – Székely D. (Karmacsi, 81.), Csala, Maruscsák, Vona (Kristóf M., a szünetben) – Constantinescu, Andrics (Erdei, 88.). Edző: Varga Attila.

Gólszerző: Győri Á. (66.)

Helyzetei alapján már az első félidőben megszerezhette volna a vezetést a Karcag, de a legnagyobb lehetőségeket is elpuskázta. Ebben a játékrészben Varga Attila együttesének akarata érvényesült, de a sokkal kreatívabb vendégek csak a második felvonás közepén jutottak előnyhöz Győri Ábel révén. A nagykunságiak a folytatásban is fölényben futballoztak, de ezt már nem tudták további találatokra váltani.

Varga Attila: – Az eredménnyel természetesen elégedett vagyok, de ennyi helyzetből több gólt is szerezhettünk volna. A játékosok hozzáállására nem lehetett panasz, de továbbra is hiányzik a kellő határozottság az ellenfél kapuja előtt.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában