TISZAFÖLDVÁR

2017.08.14. 14:24

Pontossága miatt pénzjutalomban részesült Tiszaföldvár

A pontos és megfelelő színvonalú államháztartási adatszolgáltatása elismeréseként 306 ezer forintot kapott a Tiszaföldvári önkormányzat.

A „Jó adatszolgáltató önkormányzatok támogatására” 50 millió forint keretösszeg állt rendelkezésre, ennyit különítettek el a költségvetésből. Célja, hogy a jelenleg is példaértékű adatszolgáltatást nyújtó önkormányzatokat jutalmazza.

Egy szakmai teszt eredménye alapján a pályázati felhívásra 291 önkormányzat jelentkezett, közülük kilencvenkilenc részesülhet vissza nem térítendő támogatásban, mely december 31-ig használható fel.

A Tiszazugból csak Tiszaföldvár kapta meg a Jó adatszolgáltató önkormányzat címet (a megyéből összesen tizennégy) és az ezzel járó 306 ezer forintot.

A pályázatot egyébként a nemzetgazdasági miniszter – a belügyminiszterrel egyetértésben – január 31-én hirdette meg az önkormányzati adatszolgáltatások minőségének javítását célozva.

J. Zs.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!