DÍJAZÁS

2017.10.14. 14:30

Elismerték a technikatanár sikeres munkáját

Újra elismerték a Szandaszőlősi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusainak munkáját.

A Technikatanárok Országos Egyesülete az intézmény pedagógusának, Baráth Bélának ítélte oda az idei év Technikai Nevelésért Emlékplakett egyesületi kitüntetést, mellyel Baráth Béla elhivatott munkáját ismerte el a szakmai közösség.

A díjat Százhalombattán, a tanáregyesületi közgyűlésen Velner András, a Technikatanárok Egyesületének elnöke nyújtotta át a szolnoki pedagógusnak.

Az iskola munkáját ismerték el azzal is, hogy a Szandaszőlősi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, mint az Oktatási Hivatal Bázisintézménye részt vesz jó gyakorlatai bemutatásával a Szolnoki Pedagógiai Oktatási Központ által szervezett Őszi pedagógiai napok rendezvénysorozatán.

A jövő hét hétfőn kezdődő és két hétig tartó, a pedagógusok számára meghirdetett programokra az illetékességi területen lévő nevelési-oktatási intézmények, óvodák, általános iskolák, gimnáziumok, szakgimnáziumok, szakközépiskolák és kollégiumok pedagógusait várják.

Az érdeklődők egyebek között tanórába illesztett zenés mozgásfejlesztő foglalkozással, tantermi játékokkal ismerkedhetnek meg.

J. Zs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!