Bajban a franciák? Vírusos megbetegedés miatt fájhat Deschamps feje

A címvédő francia válogatott Argentínával találkozik a katari labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjében, miután Marokkót 2-0-ra legyőzte az elődöntőben. Didier Deschapms szövetségi kapitány azonban ideges a finálé előtt, ugyanis a csapatnál egy vírus terjed és már többen is megbetegedtek.

Szoljon.hu

Deschamps számára valóságos tragédia lenne, ha Mbappé is megfertőződne

Forrás: AFP

Dayot Upamecano és Adrien Rabiot nem játszhatott a Marokkó elleni elődöntőben, mert mindketten megbetegedtek. A két játékost elkülönítették a többiektől, de Deschamps bízik abban, hogy felépülnek vasárnapig – olvasható az origo.hu-n.

A szövetségi kapitány ugyanakkor aggódik, mert Kingsley Coman is belázasodott, és Deschamps attól tart, hogy a csapatnál terjedű különös vírus megfertőzheti a többieket is.

Katarban rengetegen légúti problémával küszködnek, amely influenzaszerű megbetegedést okozhat, ennek súlyossága pedig egyénenként változó.

Néhány esetben influenzaszerű tünetek jelentkeztek nálunk. Próbálunk vigyázni, hogy ne terjedjen tovább,a játékosok pedig nagy erőfeszítéseket tettek a pályán, és nyilvánvalóan ezt az immunrendszerük is megsínylette – mondta az 54 éves szakember.

– Minden szükséges lépést megteszünk, igyekszünk biztosítani, hogy ne terjedjen, de a vírusok természetesen fertőzőek, ezért óvintézkedésekre van szükségünk – tette hozzá a címvédésre készülő franciák szövetségi kapitánya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!